Lappeenrantalainen Kattava Catering laajenee ja vahvistaa organisaatiotaan

Lappeenrantalainen ravintola- ja Cateringpalveluja tarjoava Ysituote oy joka myös operoi sisävesiristeilyjä tytäryhtiönsä Karelian Linesin kautta laajentaa Kattava toiminimen alla toimivaa catering palveluaan valtakunnalliseksi. Toiminnan kasvun myöta organisaatiota vahvistamaan on palkattu pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen Jani Hiltunen. Hän aloittaa yhtiössä Markkinointipäällikkönä 9.1. alkaen.

Hiltusen vastuualueena tulee olemaan myynti ja markkinointi, sekä etenkin kesäsesongin aikana Lappeenrannassa toimivien ravintoloiden esimiesten tukeminen ja osallistuminen rekrytointeihin varmistaen huipputyyppien saaminen ja heidän osaamisen vahvistaminen.
Helsingistä kotoisin oleva 41 vuotias Hiltunen on aiemmin ollut Lappeenrannassa perustamassa Wanha Makasiini ravintolaa sekä lempinimeään kantavaa Big J’s Baria. Viimeiset kolmevuotta hän on toiminut Helsingissä Royal Ravintolat Oyn palveluksessa, jossa toimi ravintolapäällikkönä ja ravintoloitsijana osallistuen mm. The Cockin ja Ravintola Hiedan avauksiin.

Kattava laajenee valtakunnalliseksi toimijaksi

1998 perustettu Ysituote oy on tuottanut cateringpalveluja perustamisesta saakka ja kasvanut vuosien saatossa yhdeksi Suomen suurimmaksi cateringpalveluja tuottavaksi yritykseksi.”olemme olleet mukana monissa suurissa tapahtumissa, kuten Kuninkuusravit ja Imatran ajot, sekä teemme vuosittain suuria, 1000 jopa 2000 hengen istuvia illallisia.” toteaa yrittäjä Saku Hyttinen. ”nyt on suunnitelmissa avata Kattava Catering toimipisteitä myös muille paikkakunnille” Hyttinen jatkaa. Kattava Catering on Ysituote Oyn 2016 perustama markkinointinimi yhtiön cateringpalveluille. ”On mukava palata takaisin toiseen kotiin ja olla mukana rakentamassa Sakun kanssa jotain suurta. Jännityksellä odotan mitä tulevaisuus tuo tulleessaan.” Hiltunen kommentoi, ja jatkaa ”Helsinki on minulle rakas syntymäkaupunki ja sillä on aina paikka sydämessäni, mutta yli 20vuotta Lappeenrannassa on tehnyt siitä minulle rakkaan kotikaupungin.” ”IFK pysyy silti aina!” Hän naurahtaa lopuksi.

Muutoksia liikennöinnissä

Kesän 2018 risteilyt alkavat 25.5.2018, tervetuloa!

 

 

» Katso tarkemmat tiedot

Seuraavat erikoisristeilyt

 Kesän 2018 erikoisristeilyt suunnitteilla!

 

» Tutustu erikoisristeilyihin

s/s Suvisaimaa

Hilpeä laivaterassi sataman sykkeessä. » Tutustu!