Risteilyt

Saimaalla

Kanavaristeily

Reittiliikenne on päättynyt!
Varaa yksityisristeily
sales@karelialines.fi

Kanavaristeily klo 12 – 14.00

Kaksituntisella kanavaristeilyllä pääset kokemaan Saimaan kanavan jännittävän sulutuksen. Risteilemme 43 kilometrin pituiselle kanavalle ja laskeudumme 13 metrin korkuisen Mälkiän sulun. Sulutuksen jälkeen käännämme kurssin takaisin kohti Lappeenrannan satamaa.

Aikuiset 20,00 € / lapset 4-14 vuotta 8,00 € 

Perhelippu (2 aikuista, 2 lasta (4-14v.) 45,00 €

Eläkeläiset 18,00 €

Kanava-Saaristoristeily

Reittiliikenne on päättynyt!
Varaa yksityisristeily
sales@karelialines.fi

Kanava-Saaristoristeily klo 18 -21.00

Kolmetuntinen kanava-saaristoristeily kuljettaa sinut Saimaan kanavan ohella keskelle Saimaan saaristoa. Sulutuksen jälkeen suuntaamme Saimaan idylliseen saaristoon, josta palaamme takaisin Lappeenrannan vilkkaaseen satamaan.

Aikuiset 20,00 € / lapset 4-14 vuotta 8,00 € 

Perhelippu (2 aikuista, 2 lasta (4-14v.) 45,00 €

Eläkeläiset 18,00 € /hlö

Tilausristeilyt

Tarpeidenne mukaan suunniteltu tilausristeily palveluineen on elämys ystäville, henkilökunnalle tai liiketuttaville – juhlaristeily, joka muistetaan. Yhteistyössä suunniteltu tilausristeily luo erilaiset puitteet henkilökunnan virkistykselle tai koulutuspäivälle, kokouksille, tuote-esittelyille ja asiakastapaamisiin tai vaikkapa merkkipäivälle. 

Meillä on valmiita ehdotuksia tarjoilusta ja teemme toki tarjouksen asiakkaan toiveiden mukaan. Tilausristeilyn hinta muodostuu laivan tuntiveloituksesta ja tarjoilusta sekä mahdollisesta ohjelmasta ja koristelusta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä risteily juuri teille!

Varustamo ei vastaa myöhästymisistä, keskeytyneistä vuoroista tai menetetyistä jatkoyhteyksistä. Varustamo varaa oikeuden aikataulu- ja hintamuutoksiin.

HUOM! Laivaamme varataan usein myös yksityistilaisuuksiin, joten risteilyaikatauluihin voi tulla muutoksia. Varmistathan paikkasi ennen risteilyä!

Close Menu